Chiftele la cuptor


Am folosit 250 g de carne de porc si 250 de vita pe care le-am dat prin masina de tocat.Cartoful l-am curatat si l-am dat prin masina de tocat,usturoiul la fel.Mararul l-am spalat si l-am tocat marunt.Am pus intr-un bol carnea, cartoful tocat si usturoiul.Am pus ouale pe care le-am batut un pic,condimentele,sare dupa gust ,mararul tocat si am amestecat bine.Am dat compozitia cam 20 minute la fr

Chiftele la cuptor


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 500 g de carne tocata

  • 1 cartof potrivit

  • 2 oua

  • 4 catei de usturoi

  • 1 lingurita cu cimbru

  • 1 lingurita cu rozmarin

  • sare

  • cateva fire de marar

Mod de preparare

  • Am folosit 250 g de carne de porc si 250 de vita pe care le-am dat prin masina de tocat.Cartoful l-am curatat si l-am dat prin masina de tocat,usturoiul la fel.Mararul l-am spalat si l-am tocat marunt.Am pus intr-un bol carnea, cartoful tocat si usturoiul.Am pus ouale pe care le-am batut un pic,condimentele,sare dupa gust ,mararul tocat si am amestecat bine.Am dat compozitia cam 20 minute la frigider.

    Am dat drumul la cuptor la la 200 de grade ca sa se incalzeasca.Am pus in tava de la cuptor o hartie de copt,dupa care am format sfere mici din amestecul de chiftele.Le-am asezat in tava si le-am dat la cuptor aproximativ 30 de minute pana s-au rumenit bine.

    Se servesc cu mujdei de usturoi sau cu orice garnitura doriti.

Share