Ciuperci umplute cu peste afumat


Trebuie sa incercati, merita. Foarte bune.

Ciupercile se curata si se spala.

Coditele se toaca marunt.

Ceapa se curata si se taie rondele.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa si cu piciorutele ciupercilor pana se evapora toata apa.

Se lasa la racit.

Pestele afumat se curata de pielita si oase.

Se amesteca intr-un castron amestecul racit cu pestele afumat, cascavalul ras, marar

Ciuperci umplute cu peste afumat


Portii

3

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 1 macrou afumat (300g)

  • 500g ciuperci

  • 200g cascaval

  • 2 legaturi ceapa verde

  • 1/2 legatura marar

  • 1 ou

  • 2 linguri ulei

  • 6 rosii chery

  • sare piper

Mod de preparare

  • Ciupercile se curata si se spala.

    Coditele se toaca marunt.

    Ceapa se curata si se taie rondele.

    Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa si cu piciorutele ciupercilor pana se evapora toata apa.

    Se lasa la racit.

    Pestele afumat se curata de pielita si oase.

    Se amesteca intr-un castron amestecul racit cu pestele afumat, cascavalul ras, mararul tocat, oul, sare, piper.

    Se pun palariile ciupercilor intr-o tava termarezistenta si se stropesc cu putin ulei si se presara sare.

    Se umplu cu amestecul din castron si deasupra se pune 1/2 de rosie.

    Se pune putina apa in tava si se introduce in cuptorup preincalzit pentru 35-40 minute.

    Cand sunt rumenite putin sunt gata.

    Pofta Buna!

Share